Road to Pajulahti -videosarja esittelee maalipalloa ja maajoukkueen matkaa EM-kotikisoihin

Erkki Miinala

Näkövammaisten maalipallon Euroopan mestaruuskilpailut pelataan 18.–22. syyskuuta 2017 Liikuntakeskus Pajulahdessa, Lahden Nastolassa. Kisat järjestävä Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU julkaisee kisojen alla sarjan ”Road to Pajulahti” -videoita, joissa esitellään maalipalloa suurelle yleisölle ja käydään läpi miesten ja naisten maajoukkueiden matkaa kohti EM-kotikisoja.

Ensimmäisessä videossa miesten maalipallojoukkueen pelaaja Erkki Miinala esittelee vauhdikkaan joukkuepalloilulajin saloja. Espoossa asuva ja Kemistä kotoisin oleva Miinala on videosarjan päähenkilö ja hänen kauttaan katsojat pääsevät videosarjan eri osissa tutustumaan paitsi maalipalloon myös näkövammaisen henkilön arkeen.

Ensimmäisen osan taustamusiikkina soi Free Heart -yhtyeen kappale In the Night. Free Heart on kemiläinen metallibändi, jossa rumpuja soittaa Erkki Miinala.

Videosarjassa julkaistaan kuusi osaa, joista viisi ennen syyskuun EM-kilpailuja ja yksi yhteenvetona kisojen päätyttyä. Videosarjan on tuottanut Viestintäpalvelu Heidi Lehikoinen.