Toimintarajoitteisten golfareiden Elokarkelot

Toimintarajoitteisten golfareiden Elokarkeloissa kannustetaan elinsiirron saaneita, dialyysissa olevia ja sekä muita toimintarajoitteisia golfareita mukaan matalalla kynnyksellä rentoon kilpailutoimintaan. Kilpailu järjestetään tiistaina 9. elokuuta 2022 klo 14.00 alkaen Vantaalla, Hiekkaharju Golfin helppokulkuisella kentällä. Kilpailuun on helppo tulla myös junalla, Hiekkaharjun juna-asemalta on matkaa kentälle 300m.

Kilpailu pelataan 9 reiän Stableford (pistebogey) -kilpailuna. Varsinaisen kilpailun lisäksi on erikoiskilpailuja. Kilpailun kolme parasta palkitaan, samoin kuin parhaan bruttotuloksen tehnyt pelaaja sekä erikoiskilpailujen voittajat. Palkinnot ovat tavarapalkintoja.

Kilpailumaksu on 20 € ja se sisältää pelimaksun lisäksi ruokailun pelin jälkeen. Maksu maksetaan paikan päällä. Golfauto maksaa erikseen 10 €.

Ilmoittautumiset 31.7.2022 mennessä Jarmo Leväiselle, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimella 045 139 4418. Ilmoitathan mikäli tarvitset kierrokselle golfauton tai sinulla on ruoka-allergioita.