Special Olympics -keilailun kisaleiri

Tervetuloa kehitysvammaisten Special Olympics -keilailun kisaleirille Lapin Urheiluopistolle Rovaniemelle 14.–16. tammikuuta 2022. Leiri on avoin kaikille kehitysvammaisille urheilijoille (ikäsuositus yli 13 v). Leirillä toimitaan itsenäisesti lajivalmentajien ohjauksessa, tarvittaessa mukana voi olla oma avustaja.

Hinta: majoittuvilla 145 € / hlö, päiväkävijät: 75 € / hlö sisältäen harjoitukset ja ruokailuista lounaan, päivällisen ja iltapalan. Huoltajien/avustajien hinta sama kuin leiriläisellä.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautumiset 2.1.2022 mennessä käyttäen Olympiakomitean ylläpitämää Suomisport-järjestelmää. Menemällä Suomisportin leirikutsuun pääset ilmoittautumaan painamalla sinistä Ilmoittaudu-painiketta. Jos sinulla ei ole vielä Suomisport-tiliä, järjestelmä ohjaa sinut automaattisesti tilin luomiseen, jonka jälkeen ohjaudut tapahtuman ilmoittautumiseen. Kun ilmoittautuminen kirjautuu järjestelmään, saat vahvistusviestin selaimeesi/puhelimesi näytölle. Löydät tapahtuman tiedot aina Suomisport-tililtäsi ja ne lähetetään automaattisesti myös sähköpostiisi.

Leiri-ilmoittautuminen maksetaan Svea Paymentsin maksupalvelussa, jossa kaikki yleisimmät maksuvaihtoehdot on tuettu. Suosittelemme, että tapahtuman maksu tapahtuu järjestelmän kautta ilmoittautumisen yhteydessä. Jos maksuvaihtoehdot eivät sovi tarpeisiisi tai maksaminen ilmoittautumisen yhteydessä ei ole sinulle mahdollista, voit ilmoittautua käyttämällä alennuskoodia LASKUTUS. Tällöin leirimaksu laskutetaan vasta leirin jälkeen. Syötettyäsi alennuskoodin paina sinistä Käytä-palkkia.

Mikäli osallistumisesi maksamaasi leiriin peruuntuu, ole yhteydessä Jarno Saapunkiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 737 5882 maksun palautusta varten.

Suomisportin leirikutsuun ja ilmoittautumiseen pääset täältä.

Katso ohjevideo verkkoselaimen käyttäjille täältä.

Tutustu myös Suomisportin omaan ohjesivuun.

Lisätiedot

Suomen Paralympiakomitea, Jarno Saapunki, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 040 737 5882.

Suomen Paralympiakomitea vakuuttaa leiriläiset tapaturmavakuutuksella.

HUOM! La 15.1. on kansallisen Parakeilacupin osakilpailu, johon leiriläiset voivat osallistua. Kilpailukutsu ja ilmoittautumisohjeet kisaan löytyvät täältä.