Tällä tasolla pienimmätkin asiat voivat ratkaista

Michael Feistle on 24-vuotias Saksan maajoukkuemaalipalloilija. Saksa ylsi puolivälieriin vuoden 2016 Rio de Janeiron paralympialaisissa.

Tulevat EM-kilpailut ovat kova haaste nuorelle joukkueellemme. Keskitymme siihen, että pystymme säilyttämään paikkamme A-sarjassa. Taso on niin korkea ja joukkueet tasaväkisiä, että pienillä asioilla voi olla iso vaikutus siinä, mihin yllämme loppusijoituksissa.

Euroopan mestari Turkki, Tšekki, vahva Ukraina ja lupaava Iso-Britannia – meillä on edessämme vaikea lohkovaihe ja joka ottelussa meidän on pystyttävä kaivamaan esiin paras suorituksemme edetäksemme puolivälieriin. Sen jälkeen kaikki on mahdollista, kuten Turkin EM-kisoissa 2013, jossa voitimme puolivälierässä Tšekin 5–4.

Michael Feistle

Paralympialaisten jälkeen Christian Friebel, joka oli tärkeä pelaaja joukkueellemme, lopetti maajoukkueuransa. Kaikesta huolimatta valmentajamme Johannes Günther ja Stefan Weil jatkavat valitsemallaan tiellä ja pyrkivät kehittämään nuoria pelaajia entistä paremmiksi. Jos jokainen pelaaja jatkaa kovaa työtään, voimme tulevaisuudessa edetä vielä pidemmälle, mutta vielä on matkaa Liettuan kaltaisiin kärkimaihin.

Olen onnellinen siitä, että yhä enemmän nuoria pelaajia on kasvamassa maailmanluokan pelaajiksi ja vahvistamassa joukkuettamme. Olen ylpeä, että olen saanut olla osa tätä joukkuetta jo viiden vuoden ajan.

Pajulahti 2017 -blogissa julkaistaan 22 kirjoitusta, yksi per viikko aina 18.–22.9. järjestettäviin EM-kilpailuihin saakka. Jokaisella blogitekstillä on eri kirjoittaja. Uusi blogiteksti julkaistaan aina joka keskiviikko.