Matka kohti Tokioa jatkuu Pajulahdessa

Laura Perry on Iso-Britannian naisten maalipallojoukkueen avainpelaajia. Iso-Britannia nousi täksi vuodeksi EM-kilpailujen A-sarjaan voitettuaan vuoden 2016 B-sarjan kisat Portugalissa.

”Olen harrastanut urheilua pienestä pitäen ja menetettyäni näkökykyni 16-vuotiaana aivokasvaimen seurauksena halusin löytää lajin, jossa voisin yhä kilpailla.

Maalipallon pariin löytäminen kesti hetken, mutta olen rakastanut lajia ensimmäisestä heitosta lähtien. Aloitin pelaamisen noin kolme ja puoli vuotta sitten ja melko pian minut huomattiin talenttitapahtumassa ja pääsin mukaan Iso-Britannian maajoukkuerinkiin. Olen hyvin ylpeä saadessani edustaa maatani lajissa, jota rakastan.

Great Britain women's goalball team celebrating a victory

Koko joukkue paiski kovasti töitä ennen viime syksyn B-sarjan EM-kisoja ja se kannatti, sillä onnistuimme olemaan siellä parhaimmillamme. Nyt sitten treenaamme kovaa, jotta pystyisimme toistamaan menestyksemme sarjatasoa ylempänä A-sarjan EM-kisoissa.

On hienoa, että joukkueeseemme on tullut mukaan uusia nuoria ja lupaavia pelaajia. Tavoitteemme on selviytyä vuoden 2020 Tokion paralympialaisiin ja tulevat EM-kilpailut ovat seuraava askel sillä tiellä. Toivomme pystyvämme jatkamaan hyvää virettämme Portugalin B-kisoista myös Pajulahdessa, jotta pystymme näyttämään maalipallomaailmalle tasomme.”

Pajulahti 2017 -blogissa julkaistaan 22 kirjoitusta, yksi per viikko aina 18.–22.9. järjestettäviin EM-kilpailuihin saakka. Jokaisella blogitekstillä on eri kirjoittaja. Uusi blogiteksti julkaistaan aina joka keskiviikko.